Aannemersbedrijf Holkenborg

Aannemersbedrijf Holkenborg is een Aannemer gelegen aan Vragenderweg 55 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Aannemersbedrijf Holkenborg in Lichtenvoorde

Houtskeletbouw is een bouwmethode waarbij een huis wordt gebouwd met een houten skelet. Op dit skelet worden constructieplaten bevestigd om stevige wanden te creëren. Het isolatiemateriaal wordt tussen het skelet aangebracht. Deze bouwmethode is populair in Nederland vanwege de flexibiliteit in afwerking, de brandveiligheid en geluidsisolatie die voldoen aan de bouwvoorschriften, en de mogelijkheid om ecologisch te bouwen. Aannemersbedrijf Holkenborg Boomkamp heeft verschillende houtskeletbouwprojecten gerealiseerd, zoals woningen afgewerkt met vezelcementplaten, stuc- en metselwerk, en hout. Ze renoveren ook traditionele boerderijen met houtskeletbouw binnenwanden en combineren traditionele bouw met houtskeletbouw. Het bedrijf heeft een eigen werkplaats waar de HSB elementen worden vervaardigd en opgeslagen voordat ze naar de bouwplaats worden getransporteerd. Op de bouwplaats worden de elementen geplaatst en gesteld, waardoor in 1 à 2 dagen een casco woonhuis kan worden gerealiseerd. Naast houtskeletbouw biedt het bedrijf ook ambachtelijk aannemerswerk aan, zoals kozijnen, trappen, ramen, deuren, aanbouwen, uitbouwen en dakkapellen. De voordelen van houtskeletbouw zijn onder andere een gezond leefklimaat, snelle bouwtijd, energiezuin.

Wil je weten wat Aannemersbedrijf Holkenborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aannemersbedrijf Holkenborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aannemersbedrijf Holkenborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aannemersbedrijf Holkenborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Aannemersbedrijf Holkenborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aannemersbedrijf Holkenborg

Bezoekers bekeken ook