Achterhoek Steakhouse "Beef n Bone"

Achterhoek Steakhouse "Beef n Bone" is een Restaurant gelegen aan Dijkstraat 8 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Achterhoek Steakhouse "Beef n Bone" in Lichtenvoorde

Achterhoek Steakhouse Beef n Bone is een restaurant in Lichtenvoorde, eigendom van Tim Brugman. Tim heeft veel ervaring in de horeca en heeft van zijn droom werkelijkheid gemaakt met Beef n Bone. Het restaurant biedt heerlijke gerechten aan. Gasten kunnen een tafel reserveren via de website en ontvangen een bevestiging per e-mail. De openingstijden van het restaurant zijn van woensdag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur. Het adres van Beef n Bone is Dijkstraat 8, 7131 DN Lichtenvoorde. Voor contact kunnen gasten bellen naar 0544-487122 of 0657390956, of een e-mail sturen naar info@achterhoeksteakhouse.nl. Het restaurant is ook te vinden op social media. De website wordt beschermd door reCAPTCHA en valt onder het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google.

Wil je weten wat Achterhoek Steakhouse "Beef n Bone" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Achterhoek Steakhouse "Beef n Bone" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Achterhoek Steakhouse "Beef n Bone"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Achterhoek Steakhouse "Beef n Bone" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Achterhoek Steakhouse "Beef n Bone" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Achterhoek Steakhouse “Beef n Bone”

Bezoekers bekeken ook