Aktief Kringloopwinkel Groenlo

Aktief Kringloopwinkel Groenlo is een Kringloopwinkel gelegen aan Zuidgang 1A in Groenlo.

Meer informatie over Aktief Kringloopwinkel Groenlo in Groenlo

Kringloop Aktief is een organisatie die zich inzet voor mens, milieu en maatschappij. Ze helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door middel van coaching en structuur, en hebben al meer dan 400 mensen aan een baan of opleiding geholpen. Door goederen te brengen, te laten ophalen of in de winkels te kopen, draag je bij aan dit mooie proces. Aktief is ook milieubewust en vermindert de CO2-uitstoot door goede producten een tweede leven te geven in plaats van ze vroegtijdig weg te gooien. Hiermee draag je persoonlijk bij aan een betere wereld. Daarnaast levert Aktief de gemeenschap geld op doordat ze mensen re-integreren op de arbeidsmarkt en zij geen uitkering meer nodig hebben. Door goederen te brengen of iets te kopen, maak je dit proces mogelijk. Aktief is trots op het feit dat ze 82% van alle afgedankte goederen recycleert, wat bijdraagt aan duurzaamheid.

Wil je weten wat Aktief Kringloopwinkel Groenlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aktief Kringloopwinkel Groenlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aktief Kringloopwinkel Groenlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aktief Kringloopwinkel Groenlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Aktief Kringloopwinkel Groenlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aktief Kringloopwinkel Groenlo

Bezoekers bekeken ook