ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan De Leest 35 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over ALDI in Lichtenvoorde

Bij ALDI vind je alles wat je nodig hebt voor je dagelijkse boodschappen, van verse producten tot kleding en accessoires. Al deze producten zijn van topkwaliteit en ook nog eens goedkoper dan bij andere supermarkten. Met een breed assortiment van ruim 900 producten streven wij altijd naar de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Onze eigen huismerken zijn een goedkoper alternatief voor A-merken, maar voldoen wel aan de hoge kwaliteit die je van ALDI gewend bent. Daarnaast hebben we ook A-merken in ons assortiment. Wij streven naar een balans tussen gezonde producten, lage prijzen en duurzaamheid. Door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank, beperken we voedselverspilling. Bij ALDI kan iedereen terecht voor goedkopere boodschappen van hoge kwaliteit.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook