Aloys Meubelstoffeerderij

Aloys Meubelstoffeerderij is een Stofferingszaak gelegen aan Lievelderweg 56 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Aloys Meubelstoffeerderij in Lichtenvoorde

Meubelstoffeerderij Aloys in Lichtenvoorde staat bekend om zijn bewezen kwaliteit in het stofferen van meubels. Het vakmanschap van de medewerkers zorgt ervoor dat zij zowel moderne als antieke of klassieke stoffeermethodes beheersen. Naast het pure vakmanschap is ook stijlkennis van belang, zodat zij kunnen adviseren over bekleding die past bij het ontwerp van het meubel. Aloys Meubelstoffeerderij kan allerlei soorten meubels stofferen, of het nu klassiek, modern of heel apart is. Ze hebben nu ook kinderstoeltjes te koop die kindvriendelijk zijn en gepersonaliseerd kunnen worden met een naam of applicatie. Aloys is lid van het Stoffeergilde, wat betekent dat ze voldoen aan de hoge eisen van het gilde op het gebied van vakmanschap en kennis van materialen.

Wil je weten wat Aloys Meubelstoffeerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aloys Meubelstoffeerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aloys Meubelstoffeerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aloys Meubelstoffeerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Aloys Meubelstoffeerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Aloys Meubelstoffeerderij

Bezoekers bekeken ook