AMI Kappers Lichtenvoorde

AMI Kappers Lichtenvoorde is een Kapper gelegen aan Korte Rapenburgsestraat 12 a in Lichtenvoorde.

Meer informatie over AMI Kappers Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

Bij AMI Kappers Lichtenvoorde, Borne en Groenlo ontvang je van 16 oktober tot en met 30 november 2023 €10,- korting op kleurbehandelingen. Bij AMI Kappers staan ze altijd voor je klaar met persoonlijke aandacht, goed advies en passie voor het vak. Ze bieden trendy haarmode aan en zorgen ervoor dat je de salon met een glimlach verlaat. Ze zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen en hun medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen of online een afspraak maken. Ook bieden ze studentenkorting en kun je hen volgen op social media voor nieuwe trends en tips. AMI Kappers is duurzaam en biedt diverse prijzen en behandelingen aan, en ook werken ze samen met Stichting Haarwensen en IVY Hair Care.

Wil je weten wat AMI Kappers Lichtenvoorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AMI Kappers Lichtenvoorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AMI Kappers Lichtenvoorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AMI Kappers Lichtenvoorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar AMI Kappers Lichtenvoorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AMI Kappers Lichtenvoorde

Bezoekers bekeken ook