Anthony Staring Grond- en Straatwerken

Anthony Staring Grond- en Straatwerken is een Aannemer voor bestrating gelegen aan Lievelderweg 30 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Anthony Staring Grond- en Straatwerken in Lichtenvoorde

Bij Anthony Staring Grond- en Straatwerken kunt u terecht voor diverse werkzaamheden op het gebied van grond- en straatwerken, tuinaanleg en riolering. Hij verzorgt onder andere grondwerk zoals afgraven, ophogen en egaliseren, maar ook het aanleggen van verhardingen. Daarnaast biedt hij bestratingsdiensten aan, zowel manueel als machinaal, en ook halfverharding. Voor sierbestrating zijn er talloze mogelijkheden qua steensoort en legpatronen, waarbij Anthony graag meedenkt en uw droomterras vakkundig aanlegt. Ook voor tuinaanleg kunt u bij hem terecht, waarbij hij samenwerkt met een hovenier om uw droomtuin te realiseren. Tot slot is Anthony gespecialiseerd in het aanleggen en vervangen van riolering en drainagesystemen om problemen zoals lekkage, verstopping of stankoverlast te voorkomen. Met meer dan 25 jaar ervaring en de mentaliteit van 100% kwaliteit, kunt u bij Anthony Staring Grond- en Straatwerken rekenen op vakmanschap. Neem vrijblijvend contact op voor een gratis offerte of afspraak.

Wil je weten wat Anthony Staring Grond- en Straatwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anthony Staring Grond- en Straatwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anthony Staring Grond- en Straatwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anthony Staring Grond- en Straatwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Anthony Staring Grond- en Straatwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anthony Staring Grond- en Straatwerken

Bezoekers bekeken ook