Anytime Fitness

Anytime Fitness is een Sportschool gelegen aan Schrijnwerker 1 in Groenlo.

Meer informatie over Anytime Fitness in Groenlo

Bij Anytime Fitness Groenlo kun je lid worden en één maand gratis sporten. De club heeft vakbekwame coaches die je persoonlijk begeleiden en belang hechten aan persoonlijke aandacht. Wat de club onderscheidt van andere sportscholen is het personeel dat er is om je te helpen gezonder te worden en ervoor te zorgen dat sporten leuk blijft. Ze bieden verschillende oplossingen, zoals hulp bij beweging en voeding, en zelfs personal training en fysiotherapie. Bij Anytime Fitness Groenlo sport je veilig in een aangename sfeer, met voldoende afstand tussen de apparaten en goede uitleg van de trainers. Het personeel is altijd aanwezig tijdens bepaalde uren en de club heeft ook groepslessen. Je kunt een rondleiding aanvragen of je direct inschrijven. Kom langs en maak kennis met het team van Anytime Fitness Groenlo!

Wil je weten wat Anytime Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Anytime Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Anytime Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Anytime Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Anytime Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Anytime Fitness

Bezoekers bekeken ook