AquaFit Bewegingscentrum

AquaFit Bewegingscentrum is een Sportcomplex gelegen aan Kerkstraat 13 in Harreveld.

Meer informatie over AquaFit Bewegingscentrum in Harreveld

Bij deze fitnessclub kun je sporten op een manier die bij jou past. Klanten zeggen dat ze hier elke week met plezier naartoe gaan en dat de medewerkers kundig en lief zijn. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, waarbij je zelf kunt bepalen welke lessen en trainingen je volgt en wanneer je dat doet. Je zit niet vast aan een jaarcontract en kunt zelf bepalen hoe lang je abonnement duurt. Er zijn ook programma's voor afvallen en je kunt zelfs een combinatie abonnement nemen voor zowel fitness als het zwembad. Je kunt je abonnement gedurende het jaar aanpassen en er is ook personal training beschikbaar. Je kunt de fitnessclub 14 dagen gratis uitproberen.

Wil je weten wat AquaFit Bewegingscentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van AquaFit Bewegingscentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij AquaFit Bewegingscentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AquaFit Bewegingscentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar AquaFit Bewegingscentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. AquaFit Bewegingscentrum

Bezoekers bekeken ook