Arbeidsfruit

Arbeidsfruit is een Kruidenier gelegen aan Lanneverweg 4A in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Arbeidsfruit in Lichtenvoorde

Arbeidsfruit zorgt ervoor dat bedrijven altijd voorzien zijn van het beste fruit. Door het plaatsen van een rijk gevulde koelkast met fruit van de beste kwaliteit, kunnen werknemers genieten van een verse en gezonde snack. Dit zorgt ervoor dat zij zich fitter en vitaler voelen, wat de productiviteit en werksfeer ten goede komt. Arbeidsfruit zorgt ervoor dat er altijd genoeg fruit aanwezig is, aangepast aan de voorkeuren van de werknemers en tegen concurrerende prijzen. Dit draagt bij aan hogere arbeidsproductiviteit, arbeidstevredenheid en een beter imago door de gezonde uitstraling. Daarnaast zorgt het voor een lager ziekteverzuim, minder ongewenst verloop en een betere werksfeer. Voor werknemers betekent dit gezond snoepen en snacken, beter voor de lijn zijn, fitter en gezonder werken, en met meer plezier naar het werk gaan.

Wil je weten wat Arbeidsfruit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Arbeidsfruit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Arbeidsfruit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Arbeidsfruit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Arbeidsfruit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Arbeidsfruit

Bezoekers bekeken ook