Atelier CreaRose

Atelier CreaRose is een Feestwinkel gelegen aan Lievelderweg 91 in Lievelde.

Meer informatie over Atelier CreaRose in Lievelde

Atelier CreaRose is een creatieve werkplaats gevestigd in Lievelde, Oost Gelre. Ze bieden verschillende diensten aan zoals ballonmodelleren, ballonboog en pilaren, schminken en glittertattoo's. Ze staan ​​ook open voor het ondersteunen van goede doelen en hebben momenteel een ballondecoratie voor een tentfeest. Het bedrijf wordt vaak benaderd voor goede doelen en staat bekend om het aankleden van evenementen met ballonnen en schmink. Vandaag vieren Sandra en Mario hun 50e verjaardag.

Wil je weten wat Atelier CreaRose verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atelier CreaRose of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atelier CreaRose? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atelier CreaRose het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Atelier CreaRose reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atelier CreaRose

Bezoekers bekeken ook