Auto Paashuis

Auto Paashuis is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Lievelderweg 86 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Auto Paashuis in Lichtenvoorde

Auto Paashuis is een Volvo-specialist in Lichtenvoorde die onderhoud, service en verkoop van Volvo's aanbiedt. Ze hebben ook schadeherstel en banden voor alle automerken. Bij Auto Paashuis vindt u een groot aanbod Volvo occasions tegen scherpe prijzen, waarbij de motor en versnellingsbak/automaat basisgarantie hebben. Ze bieden ook de mogelijkheid om te kiezen voor extra uitgebreide garantie en inruil. Daarnaast bieden ze ook autoschadeherstel aan, waarbij ze alles voor u regelen na één telefoontje. Bij Auto Paashuis staat service, klantvriendelijkheid en scherpe tarieven hoog in het vaandel. Ze bieden ook de mogelijkheid voor een extra uitgebreide garantie en hebben afleveringskosten van €195,- inclusief onder andere een nieuwe APK, vloeistoffen op peil en een gepoetste en gepolijste auto.

Wil je weten wat Auto Paashuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Auto Paashuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Auto Paashuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Auto Paashuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Auto Paashuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Auto Paashuis

Bezoekers bekeken ook