Autobedrijf Ikink - universeel BOVAG & Aixam dealer

Autobedrijf Ikink - universeel BOVAG & Aixam dealer is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Schoolstraat 1 in Vragender.

Meer informatie over Autobedrijf Ikink - universeel BOVAG & Aixam dealer in Vragender

Autobedrijf Ikink B.V. is een autobedrijf dat al 40 jaar actief is in Vragender en omgeving. Het werd opgericht door Joop Ikink op 1 september 1980. Joop begon met het repareren en onderhouden van auto's in de schuur van zijn ouderlijk huis, maar al snel werd dit te klein. Er werd een nieuw pand gebouwd aan de Schoolstraat 1 in Vragender, dat geopend werd op 7 november 1987. Het autobedrijf is nog steeds gevestigd op deze locatie. Naast reparaties en onderhoud biedt Autobedrijf Ikink ook occasions en Aixam auto's aan. Ze hebben ook een werkplaats die je in 360 graden kunt bekijken. Voor contactinformatie kun je terecht op hun website. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 19.00 uur en op zaterdag van 08.30 tot 16.30 uur.

Wil je weten wat Autobedrijf Ikink - universeel BOVAG & Aixam dealer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Ikink - universeel BOVAG & Aixam dealer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Ikink - universeel BOVAG & Aixam dealer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Ikink - universeel BOVAG & Aixam dealer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Autobedrijf Ikink - universeel BOVAG & Aixam dealer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Ikink – universeel BOVAG & Aixam dealer

Bezoekers bekeken ook