Autobedrijf Kamperman

Autobedrijf Kamperman is een Autohandel gelegen aan Buitenschans 13 in Groenlo.

Meer informatie over Autobedrijf Kamperman in Groenlo

Autobedrijf Kamperman is een universeel Bovag autobedrijf dat zich bezighoudt met onderhoud, reparaties en APK-keuringen van personenauto's en lichte bedrijfswagens van alle merken. Ze bieden ook onderhoud aan het aircosysteem en schadeherstel, waarbij ze helpen met de verzekering en een gratis vervangende auto aanbieden. Daarnaast hebben ze een breed assortiment occasions in verschillende prijsklassen en kunnen ze bemiddelen bij het vinden van de juiste auto. Ze leveren ook nieuwe auto's van elk gewenst merk. Hun werkplaats is modern en uitgerust met 5 hefbruggen, waar ze verschillende werkzaamheden uitvoeren zoals APK-keuringen, onderhoudsbeurten, reparaties, banden- en accuvervanging, uitlaatservice en schadereparaties. Het bedrijf bestaat al sinds 1917 en is overgenomen door Jan en Marion Kamperman in 1984. Ze zijn aangesloten bij BOVAG en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Marion doet de kantoorwerkzaamheden en de 4 monteurs zijn allemaal 1e monteur, waarvan er 3 APK-keurmeester zijn. Bij Autobedrijf Kamperman nemen ze de tijd om klanten het juiste advies te geven.

Wil je weten wat Autobedrijf Kamperman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autobedrijf Kamperman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autobedrijf Kamperman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autobedrijf Kamperman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Autobedrijf Kamperman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autobedrijf Kamperman

Bezoekers bekeken ook