Autorijschool Wim Groothuis

Autorijschool Wim Groothuis is een Rijschool gelegen aan Pastoor Sandersstraat 28 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Autorijschool Wim Groothuis in Lichtenvoorde

Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Bij deze rijschool wordt geprobeerd om samen met jou het rijbewijs zo snel mogelijk te halen. Het slagingspercentage van de rijschool ligt gemiddeld tussen de 70 en 80%. Daarnaast worden de prijzen zo laag mogelijk gehouden en zijn er verschillende pakketten beschikbaar waarmee je geld kunt besparen. Elke maandagavond is er een theorieavond waarop 1,5 uur les wordt gegeven om je te helpen slagen voor het theorie-examen. Je kunt ook lessen volgen vanaf 17 jaar. Voor meer informatie hierover en om contact op te nemen met de rijschool kun je terecht op de website. Daar kun je ook meer lezen over de verschillende examens en de tarieven. Er zijn positieve reviews te vinden van tevreden klanten die het rijbewijs snel en veilig hebben gehaald dankzij deze rijschool. Het slagingspercentage van de rijschool is 72% en de rijschool heeft een score van 4.5/5 op Rijschoolkiezer.

Wil je weten wat Autorijschool Wim Groothuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Autorijschool Wim Groothuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Autorijschool Wim Groothuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Autorijschool Wim Groothuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Autorijschool Wim Groothuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Autorijschool Wim Groothuis

Bezoekers bekeken ook