Bakker Jos

Bakker Jos is een Bakkerij gelegen aan Rentenierstraat 2 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Bakker Jos in Lichtenvoorde

Bakker Jos heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd door het leveren van kwaliteit en service. Ze hebben momenteel filialen in Zieuwent, Lichtenvoorde, Borculo, Eibergen en Bredevoort. De familie Knippenborg is al lange tijd actief in het ondernemen. Ze hadden een boerderij, een kruidenierswinkel, een café en een bakkerij, allemaal onder één dak. In 1950 werd het oude pand gesloopt en vervangen door een nieuw gebouw, op bijna dezelfde locatie. Jan Knippenborg nam de bakkerij van zijn vader over en had zijn vak geleerd bij bakkerij Manschot in Lichtenvoorde. In 1973 nam Jos Knippenborg de bakkerij over van zijn vader. Naast brood en banket biedt Bakker Jos een assortiment aan snacks en stokbrood. Ze hebben ook verschillende soorten koeken en taarten, waaronder geboortetaarten, Abraham en Sarah taarten. Bij Bakker Jos kun je direct bestellen bij hun winkels en ze hebben regelmatig aanbiedingen.

Wil je weten wat Bakker Jos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Jos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Jos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Jos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Bakker Jos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Jos

Bezoekers bekeken ook