Bakkerij Jos Knippenborg Zieuwent B.V.

Bakkerij Jos Knippenborg Zieuwent B.V. is een Bakkerij gelegen aan Dorpsstraat 13 in Zieuwent.

Meer informatie over Bakkerij Jos Knippenborg Zieuwent B.V. in Zieuwent

Bakker Jos is een bekende naam in de regio, met filialen in Zieuwent, Lichtenvoorde, Borculo, Eibergen en Bredevoort. De geschiedenis van de familie Knippenborg in Zieuwent gaat al ver terug. Ze waren actief in verschillende markten, waaronder een boerderij, een kruidenierswinkel, een café en een bakkerij. In 1950 werd het oude pand gesloopt en op dezelfde plek werd een nieuw gebouw neergezet met een kruidenierswinkel, café en bakkerij onder één dak. In 1970 werd het café gesloopt en werd de bakkerij losgekoppeld van de kruidenierswinkel. Jos Knippenborg nam in 1973 de bakkerij over van zijn vader Jan. Door de jaren heen heeft Bakker Jos een goede naam opgebouwd door kwaliteit en service te leveren. Ze bieden een breed assortiment aan brood en banket, waaronder verschillende soorten brood, speltproducten, glutenvrij brood, snacks en gebak. Daarnaast hebben ze regelmatig aanbiedingen en kun je direct bij hun winkels bestellen. Neem contact met hen op voor meer informatie.

Wil je weten wat Bakkerij Jos Knippenborg Zieuwent B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Jos Knippenborg Zieuwent B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Jos Knippenborg Zieuwent B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Jos Knippenborg Zieuwent B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Bakkerij Jos Knippenborg Zieuwent B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Jos Knippenborg Zieuwent B.V.

Bezoekers bekeken ook