Bakkerij Oude Wesselink

Bakkerij Oude Wesselink is een Bakkerij gelegen aan Varsseveldseweg 30 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Bakkerij Oude Wesselink in Lichtenvoorde

Bakkerij Oude Wesselink is een ambachtelijke bakkerij die elke dag werkt aan ovenverse broden en banket. Ze verbouwen hun eigen tarwe op een veld in Lichtenvoorde en bakken hiermee broden zoals Keidonker en Achterhoeker Duuster. Daarnaast maken ze vlaaien met een boterkoekbodem en ambachtelijke banketbakkersroom, en sloffen met een boterkoekbodem en verse ingrediënten. Je kunt hun producten online bestellen of telefonisch, per mail of per fax doorgeven. Bakkerij Oude Wesselink verzorgt ook catering voor horeca en feesten, waarbij ze bruidstaarten, taartbuffetten en gebakjes op maat maken. De bakkerij bestaat al sinds 1960 en wordt nu gerund door Hugo Jansen en Nancy Bruntink. Ze hebben ook een filiaal in Ruurlo waar de producten vers worden aangeleverd.

Wil je weten wat Bakkerij Oude Wesselink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Oude Wesselink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Oude Wesselink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Oude Wesselink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Bakkerij Oude Wesselink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Oude Wesselink

Bezoekers bekeken ook