Bakkerij Tonnie Knippenborg

Bakkerij Tonnie Knippenborg is een Bakkerij gelegen aan De Leest 60 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Bakkerij Tonnie Knippenborg in Lichtenvoorde

Bakkerij Tonnie Knippenborg is al 3 generaties lang toegewijd aan het bakken van uw dagelijks brood. Ze streven naar productverbetering door gebruik te maken van goede, natuurlijke grondstoffen. De bakkerswinkels bevinden zich in 6 plaatsen in de Achterhoek en worden voorzien van brood en banket vanuit de bakkerij in Lichtenvoorde. Het succes van de bakkerij is te danken aan hun ambachtelijke kwaliteit en professionele medewerkers. Ze bieden een breed assortiment aan brood, waaronder standaard soorten zoals wit, tarwe en volkoren, maar ook specialiteiten zoals koolhydraatarmer brood, Chia-Boekweit brood, speltbrood en Ruwe Bolster. Daarnaast hebben ze ook vruchtenbrood, koeken, cake en broodjes. In de bakkerij wordt er gewerkt met hoogwaardige grondstoffen en moderne apparatuur, wat resulteert in producten van hoge kwaliteit. Bakkerij Tonnie Knippenborg is gevestigd aan de Newtonstraat 8 in Lichtenvoorde en voor de winkeladressen kunt u op hun website terecht.

Wil je weten wat Bakkerij Tonnie Knippenborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakkerij Tonnie Knippenborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakkerij Tonnie Knippenborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakkerij Tonnie Knippenborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Bakkerij Tonnie Knippenborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakkerij Tonnie Knippenborg

Bezoekers bekeken ook