Beauty by Irene

Beauty by Irene is een Schoonheidssalon gelegen aan Lievelderweg 76b in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Beauty by Irene in Lichtenvoorde

Bij Beauty by Irenesta sta jij als klant centraal. Ze bieden een totaalpakket aan gericht op huidverbetering en ontspanning. Ze bieden verschillende schoonheidsbehandelingen aan, zoals basis, luxe en optimale gezichtsbehandelingen. Daarnaast bieden ze ook andere behandelingen aan, zoals bindweefselmassage en fruitzuurbehandelingen. Voor het beste resultaat wordt aangeraden om deze behandelingen in kuurverband te doen. Beauty by Irene werkt met de huidverbeterende producten van Cenzaa, die pure 100% natuurlijke werkstoffen bevatten en zorgen voor maximale huidverbetering. Daarnaast bieden ze ook Lily Lolo minerale make-up aan, die geschikt is voor elk huidtype. Bij Beauty by Irene krijg je persoonlijke aandacht en een eerlijk advies. De producten van Cenzaa zijn ontwikkeld met respect voor mens, dier en milieu en hebben een intens verzorgende en effectief verbeterende werking op de huid.

Wil je weten wat Beauty by Irene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty by Irene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty by Irene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty by Irene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Beauty by Irene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty by Irene

Bezoekers bekeken ook