Beauty on wheels & Beautysalon, Lichtenvoorde

Beauty on wheels & Beautysalon, Lichtenvoorde is een Schoonheidssalon gelegen aan Mercatorstraat 40 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Beauty on wheels & Beautysalon, Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

Beauty on wheels & Beautysalon in Lichtenvoorde biedt een breed scala aan ontspannings- en schoonheidsbehandelingen. Of je nu thuis of in de salon wilt worden behandeld, ze hebben voor iedereen iets te bieden. De behandelingen worden afgestemd op jouw wensen en huidbehoeften, met de nadruk op kwaliteit, ontspanning, kennis en persoonlijke aandacht. Ze bieden gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, spray-tanning en ontharingsbehandelingen. Daarnaast bieden ze ook zwangerschapsmassages om lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap te verlichten. Voor wie een mooie bruine kleur wil zonder zonnestralen, bieden ze spray-tanning aan, waarbij de kleur 5 tot 7 dagen blijft zitten. Kortom, Beauty on wheels & Beautysalon is de plek om te ontspannen en je uiterlijk te verzorgen.

Wil je weten wat Beauty on wheels & Beautysalon, Lichtenvoorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty on wheels & Beautysalon, Lichtenvoorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty on wheels & Beautysalon, Lichtenvoorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty on wheels & Beautysalon, Lichtenvoorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Beauty on wheels & Beautysalon, Lichtenvoorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty on wheels & Beautysalon, Lichtenvoorde

Bezoekers bekeken ook