BedrijfsIt Groenlo

BedrijfsIt Groenlo is een Computerservice gelegen aan Kerkhofsteeg 2 in Groenlo.

Meer informatie over BedrijfsIt Groenlo in Groenlo

BedrijfsIT is een specialist in het aanleggen en onderhouden van bedrijfsnetwerken in oost Nederland. Ze bieden automatiseringsoplossingen die volledig kunnen worden aangepast aan de wensen van de klant. Het bedrijf regelt alles van A tot Z, of het nu gaat om 1 of 50 computersystemen. Ze benadrukken dat elke klant belangrijk voor hen is. Naast het installeren en onderhouden van bedrijfsnetwerken, biedt BedrijfsIT sinds juni 2012 ook VOIP telefonie en internetverbindingen voor het MKB. Klanten zijn tevreden over het bedrijf en prijzen de vakkennis en humor van Dennis Lankhuijzen, de oprichter van BedrijfsIT. Hij wordt beschouwd als een vakman die prioriteiten op de juiste manier kan inschatten en een collegiale benadering heeft.

Wil je weten wat BedrijfsIt Groenlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BedrijfsIt Groenlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BedrijfsIt Groenlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BedrijfsIt Groenlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar BedrijfsIt Groenlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BedrijfsIt Groenlo

Bezoekers bekeken ook