Beneman

Beneman is een Restaurant gelegen aan Winterswijkseweg 9 in Vragender.

Meer informatie over Beneman in Vragender

Beneman is een gastvrij restaurant in Vragender, gemeente Oost Gelre. Ze werken met verse (streek)producten en bereiden smaakvolle gerechten vanaf de grill. Het restaurant heeft een warm interieur en beschikt over diverse terrassen en zaalruimtes voor feesten en bruiloften. Daarnaast bieden ze ook originele activiteiten aan, zoals de eendenrally, solex- en e-chopper tochten, buggy rijden en outdoorarrangementen zoals lasergamen en paintball. Beneman is ook een officiële trouwlocatie en biedt uitgebreide catering voor feesten in de Achterhoek en Twente. Klanten zijn erg tevreden en prijzen de gezellige locatie, het goede eten en de fijne sfeer.

Wil je weten wat Beneman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beneman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beneman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beneman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Beneman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beneman

Bezoekers bekeken ook