BINX Smartility

BINX Smartility is een Bouwbedrijf gelegen aan Bolwerk 2 in Groenlo.

Meer informatie over BINX Smartility in Groenlo

BINX Smartility is een integraal bouw- en installatiebedrijf dat zich onderscheidt door zijn bedrijfscultuur van echt samenwerken, innovatie en kwaliteit. Ze creëren slimme technische oplossingen en hebben verschillende projecten waar ze trots op zijn, zoals de Thorbecke Rotterdam en de Universiteitsbibliotheek UvA Amsterdam. Ze noemen zichzelf geen projectontwikkelaar, bouwbedrijf of installatiebedrijf, maar ontwerpen en realiseren slimme huisvestingsoplossingen voor leren, werken en ontmoeten, wat ze Smartility noemen. Ze werken graag samen met gespecialiseerde kennispartners en zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's om binnen hun innovatieve en samenwerkingsgerichte organisatie te werken.

Wil je weten wat BINX Smartility verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BINX Smartility of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BINX Smartility? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BINX Smartility het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar BINX Smartility reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BINX Smartility

Bezoekers bekeken ook