Biotel Achterhoek

Biotel Achterhoek is een Hotel gelegen aan Gasteveldsdijk 6 in Lievelde.

Meer informatie over Biotel Achterhoek in Lievelde

Biotel Achterhoek is een biologische boerderij in de Achterhoek, gerund door Liane en John en hun vier kinderen. Ze hebben de boerderij in de loop der jaren uitgebreid en verduurzaamd, en als hoogtepunt hebben ze nu Biotel Achterhoek geopend. In dit biotel kun je slapen tussen stro en leem en genieten van een betoverend uitzicht op het boerenlandschap. Er zijn verschillende kamers beschikbaar, waaronder De Hemmele, waar je in de top van het biotel kunt slapen, Kamp, waar je de dagelijkse gang van de koeien en de opkomende zon kunt ervaren, en Veur Deure, waar je kunt genieten van de weilanden en de ondergaande zon. Daarnaast bieden Liane en John ook een biobed en een biologisch ontbijt aan, en kun je de biologische boerderij beleven. De omgeving van het biotel is ook prachtig, met het unieke landschap rond Winterswijk en het Korenburgerveen op fietsafstand. Je kunt contact opnemen met Biotel Achterhoek via info@biotelachterhoek.nl of 06 36 515 349.

Wil je weten wat Biotel Achterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biotel Achterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biotel Achterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biotel Achterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Biotel Achterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biotel Achterhoek

Bezoekers bekeken ook