Blikveld Fysiotherapie

Blikveld Fysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Mercatorstraat 32 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Blikveld Fysiotherapie in Lichtenvoorde

Blikveld Fysiotherapie is een praktijk die is aangesloten bij het KRF en wordt gerund door Sharon Papen. De praktijk is geëvolueerd van een fysiotherapiepraktijk naar een praktijk die zich richt op het welzijn van vrouwen. Sharon ziet zichzelf als een reisbegeleider op weg naar meer rust, vitaliteit en gezondheid. Naast fysiotherapie biedt ze ook andere diensten aan, zoals hatha yoga, geïntegreerde technieken en hypnose. Hatha yoga is een vorm van yoga die balans brengt tussen inspanning en ontspanning. De geïntegreerde technieken die worden toegepast, combineren principes uit de embryologie, osteopathie, fysiotherapie en voetreflexologie. Hypnose werkt op het onderbewustzijn en kan helpen ons gedrag positief te beïnvloeden. Bij Blikveld Fysiotherapie kun je gemakkelijk een afspraak maken via e-mail of een berichtje. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief om gratis tips en tricks te ontvangen over gezondheid, ontspanning en yoga. De praktijk is gevestigd in Lichtenvoorde.

Wil je weten wat Blikveld Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blikveld Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blikveld Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blikveld Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Blikveld Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blikveld Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook