Blokker Lichtenvoorde

Blokker Lichtenvoorde is een Winkel huishoudapparatuur gelegen aan Nieuwmarkt 57 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Blokker Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

Bij Blokker Nieuwmarkt Lichtenvoorde kun je terecht voor een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor wonen, koken en bakken, eten en tafelen. Ze hebben een uitgebreide collectie kook- en tafelartikelen, keukenapparaten en huishoudelijke producten, zoals stofzuigerzakken en luchtverfrissers. Daarnaast bieden ze ook producten aan om het huis opgeruimd te houden, zoals prullenbakken en opbergdozen. In de winkel kun je advies krijgen van de medewerkers, maar je kunt ook online bestellen en je producten thuis laten bezorgen of ophalen in een van de winkels. Blijf op de hoogte van folders, kortingsacties en nieuwe producten via de social media kanalen van Blokker en neem contact op met de klantenservice via de telefoon.

Wil je weten wat Blokker Lichtenvoorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Blokker Lichtenvoorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Blokker Lichtenvoorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blokker Lichtenvoorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Blokker Lichtenvoorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Blokker Lichtenvoorde

Bezoekers bekeken ook