BMX FCCL

BMX FCCL is een Sportcomplex gelegen aan Bernard Ter Haarstraat 1 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over BMX FCCL in Lichtenvoorde

Er zijn geen producten in de winkelwagen. Welkom bij FietsCross Club Lichtenvoorde! Fietscross, ook wel bekend als BMX, is een sport vol actie. Als je van fietsen houdt en niet bang bent voor heuvels, dan is deze site iets voor jou. De club doet mee aan de Grote Clubactie en heeft een mooie opbrengst ontvangen van Rabo ClubSupport. Er zijn ook regionale rijders op bezoek geweest en er zijn wedstrijden geweest in Kampen en op de club zelf. Daarnaast is er een algemene ledenvergadering geweest en zijn er reglementen en kalenders gepubliceerd. Ook zijn er uitnodigingen voor verschillende kampioenschappen en evenementen.

Wil je weten wat BMX FCCL verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BMX FCCL of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BMX FCCL? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BMX FCCL het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar BMX FCCL reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BMX FCCL

Bezoekers bekeken ook