Boek- en Kantoorboekhandel Wiegerink - partner van Quantore

Boek- en Kantoorboekhandel Wiegerink - partner van Quantore is een Kantoorboekhandel gelegen aan Kevelderstraat 27 in Groenlo.

Meer informatie over Boek- en Kantoorboekhandel Wiegerink - partner van Quantore in Groenlo

Boekhandel Wiegerink is een boekhandel gevestigd aan de Kevelderstraat. De eigenaar van de winkel is Cor van der Donk. Bij Boekhandel Wiegerink kunt u terecht voor speciale boeken die u zoekt. U kunt een bestelling plaatsen via e-mail, telefonisch of persoonlijk in de winkel. Daarnaast levert de winkel ook kantoorartikelen voor bedrijfskantoren, scholen en thuiskantoren, zoals opbergmateriaal, schrijf- en tekenspullen, en printbenodigdheden. Ze bieden ook computersupplies en inktcartridges van bekende merken zoals HP en Canon, zowel origineel als het goedkopere proprint. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en van 13.30 uur tot 18.00 uur. Op vrijdagavond is er koopavond tot 21.00 uur en op zaterdag is de winkel geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur. Op maandagochtend is de winkel gesloten tot 13.30 uur.

Wil je weten wat Boek- en Kantoorboekhandel Wiegerink - partner van Quantore verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boek- en Kantoorboekhandel Wiegerink - partner van Quantore of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boek- en Kantoorboekhandel Wiegerink - partner van Quantore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boek- en Kantoorboekhandel Wiegerink - partner van Quantore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Boek- en Kantoorboekhandel Wiegerink - partner van Quantore reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boek- en Kantoorboekhandel Wiegerink – partner van Quantore

Bezoekers bekeken ook