Bonhof Wellness B.V.

Bonhof Wellness B.V. is een Winkel gelegen aan Batterij 14 in Groenlo.

Meer informatie over Bonhof Wellness B.V. in Groenlo

Bonhof Wellness is al meer dan 35 jaar de nummer één in maatwerk saunacabines en maatwerk infraroodcabines. Zowel particulieren als professionals kunnen bij Bonhof terecht voor hun wensen en behoeften. Na een gesprek worden er vrijblijvende offertes gemaakt, inclusief tekeningen en 3D-visualisaties. Als er overeenstemming is bereikt, wordt de sauna op locatie ingemeten en in de fabriek gefabriceerd. Bonhof is ook gespecialiseerd in op maat gemaakte stoomcabines en zwembaden. Ze bieden advies en maatwerkoplossingen, inclusief het regelen van zwembaden via een smartphone. Kortom, Bonhof Wellness is de juiste keuze voor totale wellness. Maak vrijblijvend een afspraak.

Wil je weten wat Bonhof Wellness B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bonhof Wellness B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bonhof Wellness B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonhof Wellness B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Bonhof Wellness B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bonhof Wellness B.V.

Bezoekers bekeken ook