bouwXpert

bouwXpert is een Bouwbedrijf gelegen aan James Wattstraat 11 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over bouwXpert in Lichtenvoorde

BouwXpert is een specialist op het gebied van prefab bouwelementen en biedt ontzorging aan aannemers en montagebedrijven. Ze leveren advies op maat, produceren prefab bouwelementen in hun eigen werkplaats en bieden indien gewenst montage op locatie aan. Ze werken samen met klanten om mooie projecten te realiseren en leveren hoogwaardige prefab producten. Door gebruik te maken van prefab bouwelementen wordt de manier van bouwen verduurzaamd, omdat er weinig bouwmaterialen verspild worden en het bouwproces niet beïnvloed wordt door slecht weer. BouwXpert biedt ook advies en montage op locatie aan, en staat bekend om hun persoonlijke benadering, korte lijnen en goede service. Ze produceren onder andere kombistel, dakkapellen, kunststof kozijnen en gevelbekleding. BouwXpert werkt vanuit een Achterhoekse nuchterheid en is altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die willen werken in de bouw.

Wil je weten wat bouwXpert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van bouwXpert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij bouwXpert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je bouwXpert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar bouwXpert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. bouwXpert

Bezoekers bekeken ook