Brouwhoes Bier Experience Achterhoek

Brouwhoes Bier Experience Achterhoek is een Brouwerijcafé gelegen aan Eimersweg 4 in Lievelde.

Meer informatie over Brouwhoes Bier Experience Achterhoek in Lievelde

Erve Kots is een historische locatie in de Achterhoek waar je kunt genieten van verschillende activiteiten. Zo is er een herberg waar je kunt genieten van pannenkoeken- en grillgerechten. Daarnaast kun je ook terecht in het eigentijdse à la carte restaurant "Hoofdkwartier van de Prins". In de brouwerij, genaamd Brouwhoes, kun je de Bier Experience beleven. Hier ontdek je op interactieve wijze hoe bier wordt gebrouwen en leer je meer over de geschiedenis ervan. Het Brouwhoes is geen gewoon museum, maar een beleving. Je kunt zelfs een game spelen waarbij je in de voetstappen van Prins Frederik Hendrik treedt. Na de tour kun je genieten van de zelfgebrouwen bieren in de gezellige bar. Erve Kots is al sinds 1936 in handen van de familie Weenink en de Bier Experience is sinds mei 2018 geopend voor bezoekers. Kortom, een bezoek aan Erve Kots is een compleet dagje uit waarbij je kunt genieten van eten, drinken en de geschiedenis van het Achterhoekse boerenleven kunt beleven.

Wil je weten wat Brouwhoes Bier Experience Achterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brouwhoes Bier Experience Achterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brouwhoes Bier Experience Achterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brouwhoes Bier Experience Achterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Brouwhoes Bier Experience Achterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brouwhoes Bier Experience Achterhoek

Bezoekers bekeken ook