Bruna

Bruna is een Boekwinkel gelegen aan Beltrumsestraat 52 in Groenlo.

Meer informatie over Bruna in Groenlo

Het is Kookboekenweek en er zijn veel interessante boeken om naar uit te kijken. Haemin Sunim deelt wijsheden voor moeilijke tijden, wat erg relevant kan zijn in de huidige situatie. Daarnaast is er ook een boek dat ons meer vertelt over wat er echt is gebeurd op de Oostzee, wat zeker interessant is voor liefhebbers van geschiedenis en avontuur. Voor degenen die al in de kerstsfeer willen komen, is er het boek Foodies dat ons laat genieten van de kerstvreugde. In de Boeken top 100 staat het boek van de auteur van Ik ben Pelgrim hoog genoteerd, wat zeker de moeite waard is om te lezen. Een ander boek dat opvalt, is er een die op TikTok razend populair is geworden. En voor degenen die graag schrijven, is er een boek dat ons helpt om de beste inkt te vinden. Kortom, er is voor ieder wat wils met deze diverse genres.

Wil je weten wat Bruna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bruna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bruna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bruna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Bruna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bruna

Bezoekers bekeken ook