BY THIRSA

BY THIRSA is een Schoonheidssalon gelegen aan Buitenschans 30b in Groenlo.

Meer informatie over BY THIRSA in Groenlo

BY THIRSA is een schoonheidssalon waar persoonlijk contact en het beste persoonlijke advies centraal staan. Ze werken met hypoallergene producten van Payot die perfect zijn afgestemd op jouw huid. Daarnaast bieden ze ook IPL-behandelingen aan, waarmee je binnen een paar behandelingen verlost kunt zijn van stoppels, rode bultjes en ingegroeide haartjes. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen. De salon is gevestigd in Groenlo en je kunt hier terecht op Buitenschans 30B.

Wil je weten wat BY THIRSA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BY THIRSA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BY THIRSA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BY THIRSA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar BY THIRSA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BY THIRSA

Bezoekers bekeken ook