Café Overkamp

Café Overkamp is een Eetcafé gelegen aan Winterswijkseweg 11 in Vragender.

Meer informatie over Café Overkamp in Vragender

Café Overkamp in Vragender is op zoek naar horecamedewerkers om het team te versterken. Het café staat bekend om zijn ongedwongen en sfeervolle sfeer, waar gasten kunnen genieten van lekker eten, drinken en feesten. Het café heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1871, toen het werd gebouwd met overgebleven bouwmaterialen van de kerk. Tegenwoordig is Café Overkamp een plek waar mensen samenkomen voor gezelligheid en lekker eten en drinken. Het eetcafé biedt heerlijke gerechten die ambachtelijk worden bereid door chefkok Svenny. Daarnaast is het café ook geschikt voor feesten en zakelijke bijeenkomsten. Voor catering op locatie kunt u ook bij Café Overkamp terecht. Het café biedt ook verschillende activiteiten aan, zoals E-chopper rijden, Bubbelbal en Solex rijden. De openingstijden van het eetcafé en het café zijn te vinden op de website, en reserveren kan telefonisch. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Café Overkamp via telefoonnummer 0544 - 371 413.

Wil je weten wat Café Overkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Overkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Overkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Overkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Café Overkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Overkamp

Bezoekers bekeken ook