Camping Woltas

Camping Woltas is een Kampeerboerderij gelegen aan Zieuwentseweg 53 in Zieuwent.

Meer informatie over Camping Woltas in Zieuwent

Camping Woltas is een rustige boerderijcamping in de Achterhoek, gelegen in het mooie plaatsje Zieuwent. De camping biedt 15 ruime standplaatsen waar je kunt kamperen en recreëren. Het kampeerveld heeft een middenterrein waar kinderen kunnen spelen en ravotten. De camping is geschikt voor zowel families met kinderen als senioren. In de omgeving kun je wandelen en fietsen en op de camping kun je de boerderijdieren bekijken. Het sanitairgebouw is verwarmd en goed onderhouden, met douchecabines, wastafels en een afwas- en spoelplaats buiten. Op de boerderij kun je melkkoeien en jong vee zien, en er is zelfs de mogelijkheid om met je paard en wagen op vakantie te gaan. De Achterhoek biedt een ontspannen tijd met middeleeuwse dorpjes en mooie natuur. Bij de camping kun je verse melk, yoghurt en eieren kopen, en er zijn ook verschillende eetgelegenheden in de buurt. Op het kampeerterrein is er een speeltuin voor kinderen en een binnenrecreatieruimte met spelletjes en boeken. In de omgeving zijn er mogelijkheden voor wandelen, fietsen en daguitstapjes naar attractieparken. Het terrein van Camping Woltas is te zien op een plattegrond en de aankomst- en vertrektijden zijn tussen 12.00u en 15.00u. Er geldt een energietoeslag van 4,25% per boeking. De contactgegevens van de camping zijn Zieuwentseweg 5.

Wil je weten wat Camping Woltas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Camping Woltas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Camping Woltas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Camping Woltas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Camping Woltas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Camping Woltas

Bezoekers bekeken ook