Centrum in Beweging

Centrum in Beweging is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Patronaatsstraat 10 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Centrum in Beweging in Lichtenvoorde

Centrum in Beweging is een vertrouwde fysiotherapiepraktijk in Lichtenvoorde & Oost Gelre. Met een team van 14 enthousiaste collega's streven ze ernaar om jou zo snel mogelijk weer klachtenvrij te laten bewegen. Ze bieden diverse specialisaties en behandelmethodes aan, waardoor ze altijd de beste oplossing voor hun cliënten kunnen vinden. Je kunt bij hen terecht voor onder andere psychosomatische fysiotherapie, shockwave therapie en fysio fit. De praktijk heeft een ruim opgezette oefenzaal en biedt een persoonlijke benadering. Ze werken samen met jou aan een op maat gemaakt behandelplan. De openingstijden zijn ruim en de praktijk is rolstoelvriendelijk met voldoende parkeermogelijkheden.

Wil je weten wat Centrum in Beweging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum in Beweging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum in Beweging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum in Beweging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Centrum in Beweging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum in Beweging

Bezoekers bekeken ook