Charly's Hairfashion

Charly's Hairfashion is een Kapper gelegen aan Rapenburgsestraat 4 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Charly's Hairfashion in Lichtenvoorde

Charly's Hairfashion is een huiselijke salon gevestigd aan de Rapenburgsestraat 4 in Lichtenvoorde. De eigenaresse, Charlene, heeft met veel passie en liefde deze salon opgebouwd en zorgt ervoor dat klanten zich meteen thuis voelen. Na 7,5 jaar bij een lokale kapsalon te hebben gewerkt, is in 2011 haar langgekoesterde droom uitgekomen en heeft ze haar eigen salon geopend. Charlene knipt nog steeds met veel plezier en persoonlijke aandacht en zorgt ervoor dat klanten met een glimlach naar huis gaan. Charly's Hairfashion biedt ook een breed scala aan producten aan, waaronder exclusieve merken die alleen bij hun salon verkrijgbaar zijn. Ze zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en je kunt hen volgen via Instagram voor updates.

Wil je weten wat Charly's Hairfashion verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Charly's Hairfashion of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Charly's Hairfashion? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Charly's Hairfashion het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Charly's Hairfashion reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Charly’s Hairfashion

Bezoekers bekeken ook