Chinees- Indisch restaurant ''Jin Xing''

Chinees- Indisch restaurant ''Jin Xing'' is een Chinees restaurant gelegen aan Aaltenseweg 19 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Chinees- Indisch restaurant ''Jin Xing'' in Lichtenvoorde

Chinees Indisch Restaurant Jin Xing in Lichtenvoorde is een populair restaurant dat heerlijke Chinese en Indische gerechten serveert. Het restaurant is gevestigd aan de Aaltenseweg 19 in Lichtenvoorde en is te bereiken via telefoonnummer 0544 373 998 of via e-mail op jinxingvof@gmail.com. Het restaurant is geregistreerd onder het KVK / ondernemingsnummer 87147858. Jin Xing is dagelijks geopend, maar de exacte openingstijden worden niet vermeld in de tekst. Het restaurant heeft ook een actieve aanwezigheid op sociale media en nodigt klanten uit om hen te volgen op verschillende platforms.

Wil je weten wat Chinees- Indisch restaurant ''Jin Xing'' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees- Indisch restaurant ''Jin Xing'' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees- Indisch restaurant ''Jin Xing''? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees- Indisch restaurant ''Jin Xing'' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Chinees- Indisch restaurant ''Jin Xing'' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees- Indisch restaurant ”Jin Xing”

Bezoekers bekeken ook