Claudie's kapsalon

Claudie's kapsalon is een Kapper gelegen aan Eibergseweg 36 in Groenlo.

Meer informatie over Claudie's kapsalon in Groenlo

Mijn naam is Claudie Pierik en ik ben een ervaren kapper uit Groenlo. Na 20 jaar in een kapsalon te hebben gewerkt, heb ik in 2012 mijn eigen moderne kapsalon aan huis geopend. Kwaliteit en een persoonlijke benadering staan bij mij voorop, daarom werk ik voornamelijk met haarverzorgingsproducten van het merk MATRIX. Niet alleen gebruik ik deze producten tijdens mijn werk, maar ik verkoop ze ook aan mijn klanten via mijn webshop. Luisteren, meedenken en adviseren zijn voor mij de belangrijkste zaken om tot het beste resultaat te komen en een tevreden klant te behouden. Bij mijn kapsalon kunnen zowel dames als heren terecht voor knippen, kleuren, scheren en baardmodellering. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u mij bellen, een bericht sturen of langskomen in de salon.

Wil je weten wat Claudie's kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Claudie's kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Claudie's kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Claudie's kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Claudie's kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Claudie’s kapsalon

Bezoekers bekeken ook