ClubFit8

ClubFit8 is een Sportschool gelegen aan Mercatorstraat 8 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over ClubFit8 in Lichtenvoorde

Bij ClubFit8 in Lichtenvoorde ben je verzekerd van goede begeleiding en persoonlijke aandacht om jouw doelstellingen te behalen. De sportschool is uitgerust met moderne apparatuur en biedt verschillende programma's, zoals groepstraining met gewichten op muziek, fit en vitaal worden in 30 minuten, trainen met slimme toestellen van eGym, jezelf ontdekken met de InBody Lichaamsanalyse, dynamische groepstraining met XCORE, ontspannen en verbeteren met massages en medical taping, resultaatgerichte personal training, small group training van MX4, soepel en vitaal worden met Fle-xx, voedingsprogramma's van Body Support, uitdagende groepstraining met Bungee Super Fly, en nog veel meer. Het team van ClubFit8 staat klaar om je te begeleiden en je kunt ook genieten van een kopje koffie of thee in de koffiecorner. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 13.00 uur en van 16.30 tot 21.00 uur, op vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en van 16.30 tot 20.00 uur, en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 13.00 uur. Het adres van ClubFit8 is Mercatorstraat 8, 7131 PX Lichtenvoorde.

Wil je weten wat ClubFit8 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ClubFit8 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ClubFit8? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ClubFit8 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar ClubFit8 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ClubFit8

Bezoekers bekeken ook