Corsogroep de Witte Brug

Corsogroep de Witte Brug is een Bouwbedrijf gelegen aan Rector Hulshofstraat 7A in Harreveld.

Meer informatie over Corsogroep de Witte Brug in Harreveld

Corsogroep de Witte Brug is een ambitieuze groep die al sinds 1979 meedoet aan het bloemencorso Lichtenvoorde. Ze bouwen jaarlijks een prachtige corsowagen op hun vaste locatie in Harreveld, vlakbij de veengoot. De groep bestaat uit ongeveer twintig vaste leden, maar wordt tijdens het laatste weekend voor het corso bijgestaan door veel kinderen en ouders. De Witte Brug is een officiële vereniging met een 5-koppig bestuur en 30 betrokken leden. Hun visie is om een sterke en financieel gezonde vereniging te zijn, waar betrokkenheid, saamhorigheid, creativiteit en gezelligheid centraal staan. Hun ambitie is om elk jaar een indrukwekkende corsowagen te presenteren en jongeren te betrekken bij de groep.

Wil je weten wat Corsogroep de Witte Brug verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corsogroep de Witte Brug of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corsogroep de Witte Brug? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corsogroep de Witte Brug het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Corsogroep de Witte Brug reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corsogroep de Witte Brug

Bezoekers bekeken ook