Cosmetisch Instituut Francine

Cosmetisch Instituut Francine is een Schoonheidssalon gelegen aan De Rode van Heeckerenstraat 7 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Cosmetisch Instituut Francine in Lichtenvoorde

Cosmetisch Instituut Francine is al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres voor huidverbetering en -verjonging. Ze bieden behandelingen zoals definitief ontharen, permanente make-up, acnebehandelingen en het verwijderen van tatoeages en huidoneffenheden. Daarnaast kunt u ook terecht voor ontspannende behandelingen en deskundig huidadvies. De praktijk wordt gerund door ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialistes en huidspecialistes en is geregistreerd bij zorgverzekeraars. Francine en haar medewerksters voeren de behandelingen op een professionele en resultaatgerichte manier uit. Ze zijn gespecialiseerd in anti-aging, peelings en de Plasma2Medical ooglift. Op dit moment bieden ze een tijdelijke aanbieding voor een ooglift voor €299. U kunt contact opnemen via telefoon of het contactformulier op de website. Daarnaast kunt u ook een cadeaubon bestellen of de laatste nieuwtjes lezen op de website.

Wil je weten wat Cosmetisch Instituut Francine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cosmetisch Instituut Francine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cosmetisch Instituut Francine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cosmetisch Instituut Francine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Cosmetisch Instituut Francine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cosmetisch Instituut Francine

Bezoekers bekeken ook