Cubanos

Cubanos is een Restaurant gelegen aan Markt 8 in Groenlo.

Meer informatie over Cubanos in Groenlo

Geniet tijdens de kerst van de authentieke ambiance bij Cubanos, een restaurant met een heerlijk 3-gangen kerst keuzemenu. Het restaurant is gevestigd op de hoek van de Markt in Groenlo en biedt een zwoele tropische sfeer, met salsa muziek en een Cubaanse en Latijns-Amerikaanse ervaring. De inrichting van Cubanos doet denken aan de gezellige hotspots van Havana stad, waar je kunt genieten van de smaken van de Cariben en Zuid-Amerika. De tropische sfeer van Cuba is zelfs te vinden in het historische plein in het oude vestingstadje Groenlo. Je kunt telefonisch een tafeltje reserveren en het restaurant is geopend op verschillende tijden, behalve op maandag. Cubanos heet je van harte welkom!

Wil je weten wat Cubanos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cubanos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cubanos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cubanos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Cubanos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cubanos

Bezoekers bekeken ook