De Kinderboerderij B.V.

De Kinderboerderij B.V. is een Kinderopvang gelegen aan Harreveldseweg 19 in Zieuwent.

Meer informatie over De Kinderboerderij B.V. in Zieuwent

Vereniging Stads- en Kinderboerderijen Nederland (vSKBN) is de overkoepelende organisatie voor stads- en kinderboerderijen. Ze hebben een gekozen bestuur dat hen vertegenwoordigt bij de overheid en samen met hen de kwaliteit van het werk hoog houdt. Ze kunnen online helpen met veel vragen en hebben een lijst met locaties van kinderboerderijen die lid zijn. Het voldoen aan alle wet- en regelgeving is een vereiste. Ze werken samen met andere partners en hebben recentelijk onderzoek gedaan naar mogelijke samenwerkingsvormen. Daarnaast hebben ze nieuwsbrieven waarin ze aankondigen dat de inwerkingtreding van de huis- en hobbydierenlijst is uitgesteld en dat er gesprekken worden gevoerd over samenwerking. Als je contact met hen wilt opnemen, kun je het contactformulier invullen.

Wil je weten wat De Kinderboerderij B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kinderboerderij B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kinderboerderij B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kinderboerderij B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar De Kinderboerderij B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kinderboerderij B.V.

Bezoekers bekeken ook