Doktermaler

Doktermaler is een Kruidenier gelegen aan Martin Leliveltstraat 26 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Doktermaler in Lichtenvoorde

Dokter Maler verkoopt geen alcohol aan mensen onder de 18 jaar, vanwege de schadelijke effecten op de gezondheid en het feit dat dit wettelijk verboden is. De drankspeciaalzaak wil bijdragen aan verantwoord alcoholgebruik. Op dit moment zijn er geen producten in de winkelwagen. Er is een selectie van wijnen beschikbaar, waaronder de Lanius Knab als Wijngoed van de Maand en de Meyer-Näkel 2021 als eenzame klasse. Bij een bestelling van meer dan 95 euro is de bezorging gratis, anders wordt er een bijdrage gevraagd van 7,50 euro. Er zijn ook proefpakketten beschikbaar, zoals het Herfstwijn pakket met onder andere Gröhl Niersteiner Weißer Burgunder en Laquai Riesling vom Schiefer trocken. Daarnaast is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief en bij de eerste bestelling een fles Apotheke Riesling dessertwijn ter waarde van 12,90 euro cadeau te ontvangen. Dokter Maler is opgericht door Mark Braad en Jaap Brenninkmeijer, die een passie hebben voor Duitse wijnen en zich richten op wijnen van hoge kwaliteit van kleine wijnmakers, bij voorkeur biologisch. Duitsland wordt gezien als een spannend wijnland met slanke frisse witte wijnen en elegante rode wijnen, vaak met iets minder alcohol. Riesling wijnen hebben een goede reputatie en ook spätburgunder, silvaner, weissburgunder, grauburgunder, Müller-Thurgau, dorn.

Wil je weten wat Doktermaler verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doktermaler of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doktermaler? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doktermaler het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Doktermaler reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doktermaler

Bezoekers bekeken ook