Dorpshuis 't Kempken

Dorpshuis 't Kempken is een Sportcomplex gelegen aan Ursulastraat 2 in Harreveld.

Meer informatie over Dorpshuis 't Kempken in Harreveld

Dorpshuis 't Kempken, dat al sinds 1974 bestaat, heeft onlangs een bedrag van €503,55 ontvangen van de Rabo ClubSupport. Dit nieuws werd met veel dankbaarheid ontvangen. Daarnaast zijn de vrijwilligers Gerard Wopereis en Bennie Schutten in het zonnetje gezet tijdens de lintjesregen. Zij hebben de versierselen ontvangen en zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, samen met vijf andere personen uit Oost Gelre. Het dorpshuis heeft ook een archief met informatie en foto's uit het verleden.

Wil je weten wat Dorpshuis 't Kempken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dorpshuis 't Kempken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dorpshuis 't Kempken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dorpshuis 't Kempken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Dorpshuis 't Kempken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dorpshuis ’t Kempken

Bezoekers bekeken ook