Down Town Lichtenvoorde

Down Town Lichtenvoorde is een Restaurant gelegen aan Markt 1A in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Down Town Lichtenvoorde in Lichtenvoorde

Down Town Lichtenvoorde is een populaire locatie voor lekker eten en drinken. Ze bieden een verscheidenheid aan gerechten, waaronder Aziatisch streetfood, sushi en vleesgerechten. Er zijn ook veganistische opties beschikbaar. Naast het eten hebben ze ook een uitgebreid drankenmenu met koffie, frisdrank, likeuren, speciaalbieren en cocktails. Helaas is Down Town tijdelijk gesloten, maar in de tussentijd kunnen gasten terecht bij Markt 5, een andere eet- en drinkgelegenheid in Lichtenvoorde. Down Town is recentelijk overgenomen door Het Blok en zij zullen hun eigen sociale invulling geven aan het pand.

Wil je weten wat Down Town Lichtenvoorde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Down Town Lichtenvoorde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Down Town Lichtenvoorde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Down Town Lichtenvoorde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Down Town Lichtenvoorde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Down Town Lichtenvoorde

Bezoekers bekeken ook