Dweilorkest: Dokters' Swingende Infuustoeters

Dweilorkest: Dokters' Swingende Infuustoeters is een Muziekvereniging gelegen aan Boschlaan 5 b in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Dweilorkest: Dokters' Swingende Infuustoeters in Lichtenvoorde

Het artikel begint met het bespreken van Texas holdem strategieën en het inloggen op de Almere loterij. Vervolgens worden de resultaten van de vorige trekking van Euromillions genoemd. Daarna gaat het over tips voor het spelen van blackjack met echt geld en hoe de veelzijdigheid van het spel een belangrijke troef is. Er wordt ook vermeld dat de jackpot groter wordt naarmate er meer spelers concurreren. Daarna wordt er kort gesproken over een dweilorkest uit Lichtenvoorde genaamd Dokters' Swingende Infuustoeters, dat al meer dan 30 jaar elk feestje tot een succes maakt. Er wordt ook verwezen naar nieuws dat te volgen is op Facebook en Instagram. Vervolgens wordt er informatie gegeven over het artsencollectief van de Dokters' Swingende Infuustoeters, dat bestaat uit meer dan 20 medisch- en muzikaal specialisten. Er worden verschillende doktoren voorgesteld, elk met hun eigen specialisme op trompet, saxofoon, trombone, het zware werk en percussie. Het artikel eindigt met het vermelden van het copyright van het dweilorkest en het aangeven dat ze te volgen zijn op Facebook.

Wil je weten wat Dweilorkest: Dokters' Swingende Infuustoeters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dweilorkest: Dokters' Swingende Infuustoeters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dweilorkest: Dokters' Swingende Infuustoeters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dweilorkest: Dokters' Swingende Infuustoeters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Dweilorkest: Dokters' Swingende Infuustoeters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dweilorkest: Dokters’ Swingende Infuustoeters

Bezoekers bekeken ook