Easy Active Zieuwent

Easy Active Zieuwent is een Sportschool gelegen aan Zegendijk 3A in Zieuwent.

Meer informatie over Easy Active Zieuwent in Zieuwent

Easy Active Zieuwent is een fitnessclub waar ze verschillende diensten aanbieden. Bij een eerste kennismaking bespreken ze samen met jou wat je doel is en zoeken ze naar de beste manier van sporten die bij jou past. Ze bieden personal training aan, waarbij je gemotiveerd blijft en je doelen behaalt met de hulp van een personal trainer. Daarnaast bieden ze leefstijlcoaching aan, waarbij ze meten of je voldoende vitaminen en mineralen hebt en je adviseren over voeding en ontspanning. Voor senioren zijn er speciale trainingen genaamd Fit en Vitaal, waarbij je kunt werken aan afslanken en het verbeteren van je conditie. Ook is er de mogelijkheid om in 30 minuten een full body training te volgen in een kleine groep onder begeleiding van een personal trainer. Naast fitness bieden ze ook Kyokushin karate aan, een vorm van vechtsport uit Japan. Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht op hun website.

Wil je weten wat Easy Active Zieuwent verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Easy Active Zieuwent of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Easy Active Zieuwent? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Easy Active Zieuwent het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Oost-Gelre. Opzoek naar Easy Active Zieuwent reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Easy Active Zieuwent

Bezoekers bekeken ook